Accoya®

Accoya® is hout, maar niet zoals u hout kent.  Met behulp van het acetylatieproces, een geavanceerde gepatenteerde technologie, gaat Accoya® duurzaam hout gegarandeerd mee voor 50 jaar boven de grond en 25 jaar in grond of zoetwater. De verbeterde dimensiestabiliteit verdubbelt de levensduur van coatings. De prestaties van geacetyleerd hout zijn uitzonderlijk betrouwbaar. Accoya® gemodificeerd hout is een toonaangevend materiaal dat voldoet aan elke applicatie uitdaging – gevelbekleding, houten dekdelen, oeverbeschoeiing, houtbouw en meer.

Van de Stadt Houtimport is officieel distributiepartner. Wilt u meer informatie over beschikbare maten, actuele voorraad of bewerkingen. Neem dan direct contact met ons op.

Contact

Bewerkbaarheid Accoya®

Accoya® hout is gemakkelijk machinaal en handmatig te bewerken en geeft géén extra uitdagingen voor houtverwerkers en eindgebruikers. Wanneer Accoya® hout wordt gezaagd of geprofileerd kunnen dus nooit houtoppervlakten bloot komen te liggen die niet geacetyleerd zijn. Hierdoor is het niet nodig dergelijke oppervlakten met milieuonvriendelijke middelen te beschermen, zoals dat bij de zogenaamde envelopbehandelingen wel noodzakelijk is. Wilt u meer weten over de eigenschappen van Accoya? Klik hier om de Houtinformatiegids te bekijken.

Voordelen Accoya®

Het duurzaamste hout ter wereld dat bovengronds 50 jaar en in grond- watercontact 25 jaar of langer stand houdt. Het zwel- en krimpgedrag is met ten minste 75 % afgenomen. Ramen en deuren openen en sluiten het gehele jaar moeiteloos. Verf en lak gaan 3 tot 4 maal langer mee, waardoor de onderhoudskosten sterk gereduceerd worden. Bekijk het onderstaande filmpje en ontdek welke voordelen Accoya® u nog meer te bieden heeft.

  • Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.